کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت چرخ شده، خرده نان، پیاز رنده شده، تخم مرغ، کره و ادویه تشکیل شده است. این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک توپ کوچک در میآورند. کوفته قلقلی را هم میتوان در ماهیتابه سرخ کرد، هم در فر و روی سینی پخت و هم میتوان آن را آبپز یا بخارپز (نوع چینی) کرد. انواع کوفته قلقلی در واقع بر حسب نوع گوشت و ادویههای مورد استفاده تفکیک میشود. اصطلاح کوفته قلقلی فقط برای کوفته درست شده با گوشت بکار نمیرود بلکه بسیاری از اوقات به کوفتههای گیاهی هم گفته میشود.
درباره این سایت